11,6 metriä pitkä ja 3,1 metriä leveä 38 Grand Sport on varustettu Technohullin pitkään kehittämällä Dynastream-rungolla, jossa on kolme ilmavoitelua pohjan alle ohjaavaa porrasta. Technohull lupailee rungon olevan poikkeuksellisen mukavan ja vakaan myös äärimmäisissä nopeuksissa. Se tuleekin tarpeeseen, sillä prototyyppirungon koeajoissa on saavutettu 103 solmun huippunopeus.

38 GS:n moottorivalikoima tulee Mercurylta. Vakiomallin saa kahdella 300-, 350-, 400- tai 450-hevosvoimaisella myllyllä, 100 solmun rajan rikkovassa supersport-versiossa 450-hevosvoimaista patoja on kolme.

Äärimmäisen suorituskyvyn lisäksi Technohull lupailee 38 Grand Sportin soveltuvan myös mukavaksi päiväveneeksi. Siinä on aurinkokannet keulassa ja perässä ja sähkötoiminen vesi-wc pulpetin sisällä. Avopulpettia voi täydentää ajokatoksella ja kuomuikkunoilla. Ohjaamon erillisistuimissa on jousitus ja halutessa veneen saa myös parilla tai kahdella mieluisilla Shockwaven tai Ullmanin istuimia.

Yöpymismahdollisuudenkin saa, silla avokeulaisen version rinnalle tulee matalalla keulakannella ja -kajuutalla varustettu Cabin-versio.

Ensimmäiset 38 Grand Sportit ovat parhaillaan viimeistelyvaiheessa. Ensiesittely tapahtuu syyskuussa Cannesin venemessuilla.

www.technohull.com