Terhin ensimmäinen uutuus mallivuodelle 2019 on 450 CC, joka esitellään suurelle yleisölle elokuussa Helsingin Uiva 2018 Flytande -venemessuilla.

450 CC -malli perustuu samaan runkoon nykyisten 445-mallien kanssa, mutta sen peräpeiliä on vahvistettu, mikä mahdollistaa maksimimoottoritehon nostamisen 40 hevosvoimaan. Suuremman tehon myötä veneen kuorman kestävyys on parempi ja liukuun nousu tapahtuu helpommin.

CC eli Center Console -mallimerkinnän mukaisesti ohjauspulpetti on sijoitettu keskelle venettä. Keskipulpetin ansiosta vene on tasapainoinen yksinkin ajettaessa ja pulpetin molemmilta puolilta mahtuu kulkemaan.

Akku ja päävirtakytkin on sijoitettu 450 CC:ssä ohjauspulpetin sisään, mikä parantaa painonjakaumaa ja vapauttaa takapenkin alle tilaa kahdelle irtopolttoainesäiliölle.

Muiden Terhien tapaan 450 CC:ssä on kahdesta abs-muovikerroksesta ja niiden väliin vaahdotetusta polyuretaanista muodostuva sandwich-rakenne, jonka tekee Terhi-veneistä uppoamattomia ja hiljaisia.

Uuden 450 CC mallin suositushinta ilman moottoria on 4 790 euroa. Vene on 4,5 m pitkä, 1,9 m leveä ja painaa 290 kiloa. Moottoriksi sopii 20–40-hevosvoimainen perämoottori. Pakettihinnat Honda-perämoottoreilla ovat vielä vahvistamatta. Pakettien takuu aika on sekä veneen että moottorin osalta viisi vuotta.

450 CC:n lisäksi myöhemmin syksyllä esitellään myös uudistetut 450 (kahvaohjattava) ja 450 C (sivupulpetti) -mallit.

www.terhi.fi