Uutuuksista kenties merkittävin on Spartan- ja Viking-lämmittimiin sopiva täysin uusi Advanced 2.0 -älyohjauspaneeli. Paneelin käytettävyyttä on parannettu muun muassa korvaamalla kiertokytkin kolmella painonäppäimellä, helpolla start-stop-pikakäytöllä sekä informatiivisen monivärinäytön katselukulmaa laajentamalla.

Toiminnasta kertovien merkkien ja tavoitelämpötilan tai puhallustehon lisäksi näytön informaatioon on lisätty huonelämpötila ja vesilämmittimissä myös veden lämpötila. Kooltaan uusi 3008-älyhallintapaneeli on edeltävää 3007-paneelia pienempi ja varustettu helpolla pikakiinnitysalustalla.

Samalla langattoman lähi- (Bluetooth) tai wifi-verkon kautta toimivan Wallas Remote APP -mobiililaitesovellus (iOS ja Android) on saanut päivityksen ja lisää ominaisuuksia. Siinä on entistä tarkempi huonelämpötilan näyttö sekä parannettu tavoitelämpötilan hallinta. Etusivulle on lisätty Boost-lisäpuhallustoiminnon painike ja lämmittimien nimeämis- ja hallintamahdollisuuksia parannettu. Wallas Remote etähallintalinkki toimii sovelluksen yhteydessä ja etänä verkkoselaimen kautta, mikäli laitteet ovat wifi-verkossa.

Fyysisempisinä tuoteuutuuksina lämmityslaitemallisto kasvaa 50 Spartan Twin -mallilla. Se on teknisesti täysin sama laite kuin 50 Spartan Air, mutta varustettu kolmen sijaan kahdella ilmanotolla ja kahdella lämminilmalähdollä. Näin ollen Spartan Twin soveltuu erityisen hyvin vanhan Wallas 40D/DT -mallin korvaajaksi, sillä se sopii suoraan olemassa oleviin ilmaletkuihin ja asennuksiin.

Dieselkäyttöisten liesien ja uunien ulkonäköä on päivitetty ja mallistoa kasvatettu. Siihen tulee uutena versiona integroidulla puhallinkannella varustettu pinta-asennusliesi 85NDP. Se sopii hyvin yksikajuuttaisen veneen päälämmityslaitteeksi tai isomman veneen lisälammittimeksi. Tyylikkäästi kokonaisuuteen sopiva puhallinkansi suojaa samalla myös lieden keraamista tasoa ja toimii työ- ja laskutasona, kun liesi ei ole käytössä. Monipuolisimmat ominaisuudet tarjoaa uusi 89D yhdistelmälaite, joka pitää sisällään kiertoilmauunin, keraamisen lieden ja siihen integroidun lämpöpuhallinkannen.

www.wallas.fi