Wally huokuu täysin häpeilemättä luksusta, mutta tekee sen selkeän yksinkertaisin linjoin. Ensimmäisen veneen tumman vihreä metalliväri kruunaa kokonaisuuden.

Runko on Wallyjen tapaan todella terävä, mutta myös syvä. Pohjakulma on perässä peräti 21 astetta, mikä on yli 13 metriä pitkälle ja reilusti yli neljä metriä leveälle veneelle paljon. Ei ihme että vesi väistyy, kun Wally kyntää videolla veteen kunnon vakoa.

Perässä on molemmilla laidoilla vaakatasoon levittyvät laitaterassit ja aurinkopatjat. Peräpeilistä työntyy esiin syvät uimaportaat. Vesi on tällä privaattiterassilla vahvasti läsnä.

Wallyn tapaan matkustamo ja oleskelutila on omassa rauhassa t-topin, sivuikkunoiden ja sivukansien suojassa. Syvällä oleva keulakansi on valjastettu omaksi auringonottotilakseen.

Kannan alla pääpointti on tilava toiletti, jossa on erillinen suihkukomero. Mutta mahtuu v-vuoteelle intiimisti tirsoille tai yöpymäänkin.

Konehuoneessa on kaksi Volvo Penta D6-dieseliä, joko 380- tai 440-hevosvoimaisina versioina. Kummassakin tapauksessa moottorien jatkeena on viimeisimmät DPI-vetolaitteet ja myös ajamiseen sopiva Aquamatic Joystick & Driving -hallintalaite. Huippunopeus päätyy moottorivalinnasta riippuen 36–40 solmuun, joten matkanopeusalue yltää noin 30 solmuun. Myöhemmin tarjolle tulee varmasti myös perämoottoriversio, joka tuskin on ainakaan hitaampi.

Niin, ja jos pääalus sattuu olemaan niiin pieni, ettei 43wallytender mahdu korkeuden puolesta sen talliin, saa veneen myös ilman t-top-katosta.

www.wally.com