Uusi 67 DC solahtaa sekä muotoilultaan että kooltaan oitis Yamarinin uudistuvaan daycruiser-mallistoon. Mallistorakenteellisesti sille on hyvin tilaa 63 DC:n ja 88 DC:n välissä. Muotoilua on helppo pitää modernina, mutta myös ketään ärsyttämättömänä. Tämä lienee tarkoituskin.

Tumma runkoteippausraita sekä suuret runkoikkunat ja tuulilasin mustat kehykset luovat näyttävää kontrastia vaaleille lujitemuovipinnoille. Runko vaikuttaa korkealta ja sivuikkunat ovat Yamarineille tyypillisen pitkät. Tilaa voi olettaa olevan mukavasti ja avotila vaikuttaa poikkeuksellisen suojaisalta.

Ohjaamossa on kokoluokassa harvinaisesti, mutta aiemmasta 68 DC -mallista tutusti, paripenkki. Sen selkänojan voi kääntää eteen, jolloin istuin täydentää avotilan U-sohvan seitsemänpaikkaiseksi oleskelutilaksi. Kojelaudassa on vakiona 10-tuumainen Yamarin Q -kosketusnäyttö, lisävarusteena se kasvaa 16-tuumaiseksi.

Paapuurin laidalla sohvaa, mutta sen keskelle saa lisävarusteena lieden, pesualtaan, kaapin ja esiin tauttuvan työtason sisältävän pentterimoduulin. Vetolaatikkomalliselle jääkaapille on paikka ohjaamon paripenkin päädyssä. 

Kajuutta vaikuttaa suurien ikkunoiden ja kattoluukun ansiosta valoisalta, mutta myös korkealta. Parivuoteen lisäksi kajuutan styyrpuurin laidalla on pukeutumista helpottava penkki. Vuoteen päädyssä on kookas säilytystila ja laitapenkin alle saa lisävarusteena vesi-wc:n.

Moottoriksi sopii 150–250-hevosvoiaminen Yamaha. Tehokkaimmalla moottorivaihtehdolla 67 DC:lle lupaillaan 46 solmun huippunopeutta. Lisävarusteita on kasattu kahteen pakettiin, jotka tuntevat nimet Comfort ja Premium. Comfort tuo mukanaan ajokuomun ja satamapeitteen, tuulilasinpyyhkimen myös paapuurin puolelle, avotilan pöydän ja aurinkotason sekä trimmitasot. Premium lisää vetokaaren, jääkaapin ja pentterimoduulin varusteineen, keulapotkurin, wc:n, maasähköjärjestelmän sekä keulaportaat. Hintaesimerkkejä on kerrottu toistaiseksi kaksi: 200-hevosvoimaisella moottorilla ja Comfort-varusteilla 67 DC maksaa 77 500 euroa ja 225-hevosvoimaisella V6:lla Premium-varustein 87 000 euroa. 

www.yamarin.com