Itse asiassa 24 tuuman näyttö nousi Navicon uutuuksien pääosaan, sillä sama näyttö on saatavana myös Simradin NSO Evo3 -sarjassa.

Näytön resoluutio on HD-tasoa, ja siinä on erittäin laaja katselukulma. Polaroidut aurinkolasit eivät heikennä kuvan näkyvyyttä, jonka kirkkaus riittää myös suorassa auringonvalossa.

Jos kosketusnäyttö on ongelma, sen kaikkia toimintoja voi ohjata myös erillisellä näppäimistöllä, joka on näkyvissä oheisessa kuvassa oikeassa alareunassa 9-tuumaisen zeus3-näytön vieressä. Ja 24-tuumainen komeilee ylimpänä.

Zeus3:ssa ja evo3:ssa ei ole enää erillistä mustaa laatikkoa, vaan prosessori on samoissa kuorissa näytön kanssa. Lisälaitteiden kytkennät tehdään suoraan näyttöyksikköön.
Glass Helm on tasapintainen kosketusnäyttö, jolla pystyy toteuttamaan tyylikkään ja litteän lasipintaisen navigointipaneelin. 24 tuuman näyttö on sen kokoinen, että se vaatii alleen ison veneen.
B&G:n kohderyhmässä ovat monirunkoiset ja luksuspurret. Simradin NSO-sarjan 24-tuumainen on tarkoitettu valtamerikepoisiin moottorijahteihin. Zeus3- ja Evo3-sarjoissa on myös 16- ja 19-tuumaiset näytöt.

Eikä 24-tuumainen ole muutenkaan jokapojan lelu, sillä Englannissa sen hinta on reilut 10 000 puntaa.

www.bandg.com/fi