Viihdelaitteistovalmistaja Fusion julkaisi Cannesissa kaksi uutta kaiutinsarjaa, jotka on suunniteltu nykyaikaiseen venedesigniin sopiviksi. Keskeisenä teemana on asennuspintoihin huomaamattoman sulavasi mukautuva asennus.

FM-sarjan (Flush Mount) kaiuttimet ovat IP65 suojattuja ja ne on tarkoitettu uppoasennettaviksi. Uppoasennus on varsin huomaamaton, sillä näiden kaiuttimien ulkopuolinen kaulus on vain 2,5 millimetriä paksu.

Kaiuttimia on saatavissa kahden kokoisena (6,5” 120 W tai 7,7” 200 W), kahden muotoisena (pyöreä tai neliskulmainen) sekä kahden värisenä (valkoinen tai musta). FM-sarjaan kuuluu myös 10” 400 W subwoofer, joka on saatavissa samoissa väreissä ja muodoissa. Kaiuttimen asennusreikä vastaa useimmiten käytössä olevien 6,5” (138 mm) ja 7,7” (165 mm) asennusreikiä.


Hillityn huomaamaton design ja vain muutaman millimetrin asennuspinnasta esiin nouseva uppoasennus mahdollistaa kaiuttimien sijoittelun entistä vapaammin.

6,5-tuumaisen FM-kaiuttimen suositushinnaksi ilmoitetaan muodosta ja väristä riippumatta 189 euroa. 7,7-tuumainen maksaa 219 euroa ja 10-tuumainen subbari 199 euroa.

SM Series (Shallow Mount) kaiuttimet ovat myös IP65-vesitiiviysluokiteltuja. Ne on suunniteltu veneisiin, joissa tarvitaan matalaprofiilista kaiutinta. SM sarjan kaiuttimet ovat tarkoitettu uppoasennettaviksi sisätiloihin, ja niiden asennussyvyys on vain 24 millimetriä.


SM-sarjan kaiuttimet on tarkoitettu tyylikkäiksi sisätilakaiuttimiksi.

SM-sarjan kaiuttimet ovat saatavissa 6,5 tuuman kokoisena sekä harmaana että mustana, ja sen suositushinta on 89 euroa. Tämän lisäksi lisävarusteena on saatavissa eri asennuskehyksiä ja seinäkorotuspaloja. Kaiuttimiin on saatavilla myös muoviset etulevyt ulkoasennuksia varten. SM-sarjan kaiutin on täysin suljettu kokonaisuus, ja se sopii asennettavaksi esimerkiksi kaappeihin ilman erillistä takaosan suojausta.

www.fusionentertainment.com