Venemessujen kävijämäärät ovat olleet viime vuosina Suomessa laskussa, mutta Uiva käänsi kurssin. Viikonlopun vaihtelevasta säästä huolimatta pääsylipun lunastaneita kävijöitä vieraili paikan päällä yli 11 200. Kasvua viime vuoteen kirjattiin kuusi prosenttia.

– Uivan perusteella venealana loppukesän pulssi on ollut vahva. Jo näyttelyssä tehtiin runsaasti kauppaa ja sama jatkui elo-syyskuun aikana, kun Uivassa ja sen jälkeen tehdyt tarjoukset ja koeajot alkoivat realisoitua kaupoiksi, venealan keskusliitto Finnboatin toimitusjohtaja Jarkko Pajusalo sanoo.

Uivassa oli esillä 279 venettä ja kaikkiaan 166 näytteilleasettajaa esittelemässä veneiden lisäksi erilaisia tuotteita ja palveluita. Juhlavuoden kunniaksi näyttelyaluetta oli laajennettu ja uudistettu. Mukana oli muun muassa uusi ravintolamaailma, kalastuksen teema-alue sekä Venemestarin Telakka -tapahtumalava. Uudistunut alue ja kattava ohjelmatarjonta keräsivät yleisöltä runsaasti kiitosta.

Uivan uutuuksiin voi tutustua tämän jutun kuvakollaasista tai videosta ja ohjelmataltiointeihin Totalveneen KATSO-sivulta.

www.uiva.fi