Kouvolalainen Hoox on venemerkkinä ja -valmistajana uusi. Tuotantovälineet on peräisin Loviisasta, muutama vuosi sitten päättyneen Finnstarin jäämistöstä.

Hoox 67 CC on alumiininen avovene, kuinkas muuten. Siihen yleistykset sitten loppuvatkin. Veneessä ei ole muodikkaasti isoa perämoottoria, vaan kohtuukokoinen dieselsisäperä. Toki perämoottoriversiokin on tuloillaan.

Leveästä keularampista saa ajettua sisään vaikka mönkijän. Toisaalta keulatilaan saa halutessaan vaikka kaksi nahkasohvaa ja tiikkipöydän. Vaihtoehdot ovat monet.

Keskipulpetti ja ohjaamon erillisistuimet on pultattu kiskoille asennetulle lavetille, jota voi liu'uttaa eteen tai taakse. Käyttöön voi siis valjastaa enemmän kansitilaa joko pulpetin etu- tai takapuolelle.

Pulpetin ja etenkin tuulilasin muotoilu on linjakasta. Vakiovarustukseen kuuluu Simradin suuri 16-tuumainen monitoiminäyttö mediasoittimella. Messuveneen matkustamon muodostaa viisi nahkaverhoiltua erillisistuinta, mitkä etäännyttävät loputkin ajatukset työvenemäisyydestä. Samaan kategoriaan kuuluu messuveneen maukas runkoteippaus – toiselta puolelta tumman harmaa ja toiselta valkoinen.

www.hoox.fi