Näyttävästi ja massasta erottuvan ärjysti muotoiltu A27 edustaa Anytecin uutta mallisukupolvea. Edeltävään 750-malliin verrattuna muutos on iso. A27:ssa kynttilää ei pidetä vakan alla.

Tuulilasin suojassa on hyvän ergonomian omaava ohjaamo sekä tilava matkustamo. Jousitettujen kuppipenkkien ja perän u-sohvan välissä on runsaasti vapaata lattiapinta-alaa, johon löytyy lisävarustelistalta täydentävää kalustusta. Valittavana on u-sohvaa suurentavat laitasohvat, pentterimoduuli tai messuveneen tavoin kolmas ja neljäs jousitettu kuppipenkki.

Anytec on tehty sietämään kovaakin ajoa, ja rakenteet mitoitettu sen mukaisiksi. Messuyksilö on varustettu 400-hevosvoimaisella Mercury Veradolla, jonka kera vakiovarusteisen veneen hinta alkaa hieman alle 134 000 eurosta. 350-hevosvoimaisella V8-Yamahalla alkaen hinta on tasan 130 000 euroa.

Lue Totalveneen A27:n koeajo tästä. Muut Messujen avovene -finalistit olivat Falcon BR 7 ja Wide X. Katso Totalveneen kaikkien Messujen Vene -finalistien esittelyvideo tästä. Messujen veneet valitsee puolueeton viisijäseninen raati, johon kuuluu Trafin, VTT:n, Kippari-lehden, Vene-lehden sekä Venemestari-lehden ja Totalveneen edustaja.

www.anytec.fi