Harjattulan kartano avasi maanantaina 21. kesäkuuta uuden rantakahvilan Turun saaristoon Harjattulan rantaan. Rantakahvila Juho Kusti palvelee turkulaisia veneilijöitä sekä lähimatkailijoita. Saavutettavuus on sopiva päiväretkiä ajatellen: paikalle pääsee veneellä, syväys laiturissa on kolme metriä

Harjattulan laituri palvelee päiväkävijöitä ilmaiseksi. Laiturissa on mahdollisuus yöpyäkin ja tarvittaessa tarjolla on sähköä ja vettä omiin kanistereihin. Yöpymiset tulee sopia ja varata etukäteen. Laituri on aktiivisesti myös Harjattula Golfin pelaajien käytössä. Juho Kusti vuokraa lisäksi sup-lautoja ja kajakkeja.

Rantakahvila Juho Kusti sijoittuu entiseen rantasaunaan mihin rakennettiin uusi terassi hiekkarannan kupeeseen. Juho Kusti on auki joka päivä heinäkuun loppuun asti, heinäkuun jälkeen tapauskohtaisesti ja kesän päätöstä juhlitaan Muinaistulien yönä. Juho Kusti avaa ovensa joka päivä kello 11 ja viikonloppuisin auki ollaan pidempään, vähintään iltayhdeksään, tarvittaessa myöhempään.

– Kyllä meidän tarkoitus on viikonloppuihin rakentaa rantabileitä ja grillijuhlia, toteaa innostunut ravintolapäällikkö Tiina Laine.

– Olemme kartoittamassa ja tekemässä muutamia maastopyöräreittejä yhteistyössä 10bikesin kanssa Harjattulan metsiin, kertoo toimitusjohtaja Simo Heino.

www.harjattula.fi