Inkoon satamaan on rakennettu kaudelle 2021 maalaiturin jatkeeksi uusi 30 metriä pitkä kelluva laituri. Laituriin kiinnitytään leveisiin kävelyaisoihin tai toisen sivun päädyssä olevaan kylkikiinnityspaikkaan. Uusia vieraspaikkoja on kaikkiaan 12, mikä nostaa Inkoon venesataman  vieraspaikkojen määrän noin 35:een.

Inkoo vierassatama sijaitsee maalaiturin kummallakin puolella, aivan kirkonkylän keskustassa sen kaikkien palveluiden äärellä. Sataman välittömässä läheisyydessä on muun muassa ravintoloita ja kahviloita, pankki, apteekki, terveyskeskus, kirjasto, kauppa, alko ja muita liikkeitä.

Polttoaineita saa sataman automaattiasemalta, joka palvelee myös tieliikennettä, mikä näkyy yleensä meriasemia edullisempina polttoainehintoina.

Satamaan johtavan väylän syvyys on 1,9 metriä, mutta ensi talven aikana väylä ruopataan 2,4 metriin. Ensi kesänä Inkoon satamaan suunnitellaan laajennusta, jonka tuo satamaa parisataa uutta venepaikkaa ja nostaa sataman venepaikkojen kokonaismäärän noin 850:een.

www.inkoo.fi/matkailu/inkoon_vierassatama