Pietarinkarin saaressa sijaitseva Uudenkaupungin Purjehdusseuran paviljonkiravintola on jo usean vuoden ajan ollut ilman vakituista toimintaa. Asia korjaantui viime viikonloppuna, kun uusi yrittäjä käynnisti ravintolatoiminnan historiallisessa paviljonkimiljöössä.

Ravintoloitsija Risto Nietosjärvi tarjoilee SuutarinLohi nimellä toimivassa ravintolassa makuja niin lähisaaristosta kuin kaukomailtakin. Luonnollisesti kalaruokia tulee olemaan paljon, ne ikään kuin kuuluvat miljööseen. Nietosjärvi on asunut viimeksi muutamia vuosia Singaporessa, joten ruokatarjontaan on tulossa myös tuulahdus aasialaisia vivahteita.

Pursiseuralla järjestetään edelleen asiakkaiden tilauksesta erilaisia juhlia, kuten häitä, synttäreitä, polttareita, varpajaisia tai vaikka karaoke- tai jooga-tapahtumia. Rantasauna terasseineen ja tarjoiluineen on myös tilauksesta varattavissa käyttöön. Tavoitteena on järjestää myöhemmin myös joitakin yleisötapahtumia, kuten livemusiikki tai tansseja saariston hyviä tapoja kunnioittaen.

www.uudenkaupunginpurjehdusseura.fi

SuutarinLohi Facebookissa