Historiallisen ruukkikylän keskellä sijaitseva Taalintehtaan vierassatama on uudistunut kesäksi 2021. Satamaan on asennettu kaksi uutta, kävelyaisoilla varustettua laituria, joiden ansiosta vieraspaikkojen määrä nousee lähes 90:een.

Satamaa suojaa uusi 120 metrinen aallonvaimenninlaituri, johon sijoittuvat myös päiväkäyntipaikat sekä septitankin imutyhjennys. Kesäkuussa satamassa avautuu majakkalaiturille rakennettu uusi DB Bistro & Butik. Uusi ravintola ja myymälä palvelevat niin paikallisia kuin matkailijoitakin. DB Bistro & Butikin tiloihin muuttaa myös satamakonttori ja turisti-info.

Rakennuksen materiaaleissa on panostettu ekologisuuteen ja kierrätettyihin materiaaleihin. Osa kalusteista valmistetaan alueen omalla DB Trämetin puusepänverstaalla, ja niissä käytetään muun muassa paikallisessa rautateollisuudessa syntynyttä, alueelle tyypillistä 1800-luvun slagitiiltä.

DB Bistro tulee tarjoilemaan tapas-henkistä ruokaa raikkaalla twistillä. Raaka-aineissa suositaan paikallisia, laadukkaita raaka-aineita. Juomavalikoima koostuu muun muassa Kimito Brewingin paikallisesta oluesta sekä laadukkaista viineistä, joista pääsee nauttimaan Taalintehtaan parhaalla paikalla.

www.dbmarina.fi/vierassatama