Avajaisia vietetään vielä korona-ajan hengessä, sillä illan artistit esiintyvät liikkuvalla lautalla vieraslaiturin läheisyydessä. Näin ollen veneilijät voivat seurata esitystä suoraan omista veneistään ja mökkeilijät rannalta. Luvassa on parhaita paloja 70–90-lukujen sävellyksistä.

Tackork Gård on pitkän historian omaava marjatila, jonka nykyinen rakennuskanta on pääosin 1800-luvulta. Viimevuosina tilan toiminnassa on panostettu vierassataman, ravintolatoiminnan ja mökkimajoituspalveluiden myötä paljon myös matkailuun. 

Vierassatamassa on kymmenen poiju- ja kaksi kylkipaikka sekä kaikki veneilijän tarvitsemat palvelut, kuten sähkö- ja vesipisteet, grilli- ja tiskipaikat, rantasauna, palju sekä suihkut ja wc:t. 40 euron satamamaksu ei ole halvimmasta päästä, mutta sisältää tavanomaista kattavammin erilaisia virikkeitä, kuten kajakkien, sup-lautojen, polkupyörien ja pappamopojen käytön. Lapsille löytyy leikkipaikka, kotieläinpiha, kolmen korin frisbeegolfrata sekä sähkäkäyttöisiä mönkijöitä.

www.tackork.fi