Villa Wolaxin yli 120-vuotiaan huvilan suojaisaan venelaituriin voi rantautua kerrallaan noin 25 venettä. Syväystä riittää 1,5–3 metriä. Kokous- ja juhlapalveluja sekä majoitusta tarjoava Villa Wolax sijaitsee Hangosta Airistolle Kemiön saaren sisäkautta kiertävän reitin eli niin sanotun koillisväylän varrella.

Veneilijät saavat yöpyä satamassa 20 euron hintaan, johon sisältyy sähkö ja vesi. Kesäravintolan asiakkaat voivat rantautua laituriin maksutta. Korona-ajan sulkeutuminen on Villa Wolaxissa hyödynnetty kunnostamalla ravintolan terassi sekä uudistamalla hotellihuoneita.

Villa Wolaxin kaikille avoin kesäravintola avataan tänä vuonna toista kertaa kesäksi. Uudelta ruokalistalta löytyy muun muassa burgereita sekä lasten oma menu. Ravintola palvelee asiakkaita maanantaista lauantaihin kello 13–21 ja sunnuntaisin kello 13–19.

Vuonna 1899 rakennetun huvilan ympäristö on kaunis ja viihtyisä. Tarjolla on monenlaisia aktiviteetteja, kuten suppilautailua ja luontopolulla kävelyä sekä rentoutumista puulämmitteisessä saunassa ja porealtaassa. Villa Wolaxilla on myös kuuden Soling Classic -purjeveneen laivue, joita vuokraamalla voi järjestää vaikka omat luokkakisat. 

 www.villawolax.fi