Nautical Partners toimii ennestään Beneteau-konserniin kuuluvien Jeanneau-, Prestige-, Wellcraft-, Four Winns- ja Delphia-moottoriveneiden maahantuojana ja myyjänä Suomessa. Nyt valikoimaan liittyy myös ranskalaiskonsernin Excess-purjeveneet. 

Excess on melko tuore venemerkki, Sillä Beneteau-konserni perusti sen vuonna 2018. Ensimmäiset venemallit esiteltiin seuraavan vuonna. Groupe Beneteau oli myös Suomen markkinoilla erinomaisesti menestyvän Lagoonin ansiosta jo ennen Excess-brändiä maailman suurimpia ellei suurin purjekatamaraanien valmistaja. Excessin tavoitteena on olla konsernisisar Lagoonia vähän sporttisempi ja nuorekkaampi vaihtoehto. Excess-mallistoon kuuluu tällä haavaa neljä mallia, kooltaan 11, 12, 14 ja 15. Numerot antavat suuntaa mallien pituuksista.

Excess-kamaraaneihin voi tutustua 12.–17. syyskuuta Cannesin venemessuilla. Nautical Partnersin henkilökunta on messuilla paikan päällä useammalla eri osastolla torstaista sunnuntaihin 14.–17.9. Nautical Partnersin muilta merkeiltä ensiesittelyssä Cannesissa ovat muun muassa Prestige F4 sekä Wellcraft 435. Saat lisätietoja Cannesissa esillä olevasta venevalikoimasta ja voit varata henkilökohtaisen esittelyajan täältä.

www.excess-catamarans.com

www.nauticalpartners.fi