Yamaha Centerien toimintaa Turussa ja Vantaalla pyörittävä Boat Store Finland Oy on toiminut vuoden päivät Ferretti Groupin Pershingin maahantuojana Suomessa, mutta nyt sopimusta on laajennettu kattamaan myös Ferretti Yachts, Riva ja Ferretti Custom Line -brändien yksinmyyntioikeudet.

Ferretti Groupin tarjonta painottuu isojen luksusjahtien luokkaan. Esimerkiksi erittäin nopeisiin moottorijahteihin keskittyvän Pershingin pienin malli on 50-jalkainen ja Ferrettin flybride-mallisto alkaa 45-jalasta. Pääkuvan 17-metrinen Rivale 56 edustaa legendaarisen Rivan nykymalliston keskikokoa. Custom Line -laivasto alkaa vasta 28-metrisestä Navetta 28 -jahdista.

Suomen markkinoiden kannalta eniten Boat Store odottaakin Rivan pienemmiltä päiväristeilykäyttöön tarkoitetuilta klassikkomalleilta. Niihin voidaan laskea 27-jalkainen Iseo, 33-jalkainen Aquariva Super sekä 40-jalkainen Rivamare, joten ihan perusdaycruisereista ei vieläkään ole kyse.

– Erityisesti Rivan pienemmillä klassikkomalleilla on hyvät näkymät Suomessa. Ensimmäinen tehdastuore Riva on jo myyty Suomeen ja toinen on tulossa nähtäväksi Helsingin venenäyttelyyn helmikuussa, vahvistaa Boat Store Finlandin toimitusjohtaja Tomi Varjonen.

www.boatstore.fi

www.ferrettigroup.com