F1-ratamoottoriveneilyn kisakausi käynnistyi viikonloppuna Indonesiassa. Tällä kaudella F1-sarjassa kilpailevat Filip Roms (Sharjah Team) ja suomalaisen Red Devil SMC F1 -tiimin Sami Seliö. Seliö sijoittui F1H2O-veneiden avausviikonlopussa kuudenneksi. Suomalaistiimillä oli viikonloppuna selvittämättömiä haasteita veneiden kanssa.

– Meillä oli koko viikonlopun ajan moottorien sekä tekniikan kanssa ongelmia. Meillä molemmilla, minulla ja Ferdinandilla (Zandbergen), oli käytössä uudet koneet, joihin emme vain löytäneet oikeita säätöjä. Mitään ei rikottu, mutta emme saaneet tekniikkaa toimimaan haluamallamme tavalla. Tehot olivat kateissa kokonaan, Seliö kertoo joukkueen tiedotteessa.

Kolme venettä rinnakkain

Kilpailun voitti Filip Romsin tallikaveri Rusty Wyatt. Romsin kilpailu päättyi puolestaan yhteentörmäykseen Seliön tiimikaveri Ferdinand Zandbergenin kanssa.

– Tietysti olen pettynyt törmäykseen. Se tapahtui kilpailun alkuvaiheessa. Poijulla oli kolme venettä rinnakkain, eikä kukaan antanut periksi. Vaikka vene vaurioitui, se saadaan korjattua ennen seuraavaa kilpailua, Roms kertasi kisassa tapahtunutta onnettomuutta.

MM-tulokset ja kokonaistilanne löytyy tästä. F1-ratamoottoriveneilyn kausi jatkuu pääsiäisenä 29.-31. maaliskuuta