Norjalainen Frydenbø Marine toimi Evinrude-perämoottorien maahantuojana Euroopassa sekä omistaa Nordkapp- ja Sting-veneitä valmistavan Nordkapp Boatsin. Suomessa Evinruden sekä Nordkapp- ja Sting-veneiden markkinoinnista ja jakelusta vastaa vielä toistaiseksi Frydenbø Marinen Suomen sivuliike, mutta sen toiminta päättyy 1. marraskuuta 2020.

Frydenbø Marinen Suomen sivuliikkeen maajohtajana toiminut Rabbe Nerdrum siirtyy marraskuun alusta Nordkapp Boatsin palvelukseen vastaten Nordkapp- ja Sting-veneiden myynnistä Suomessa ja Virossa. Nordkapp- ja Sting-veneiden ensiasennusmoottoreiksi Frydenbø Marine valitsi jatkossa Mercury-moottorit.

Uuden moottorikumppanuuden myötä yhteisen jälleenmyyjäverkoston rakentaminen on jo aloitettu Suomen Mercury Marinen kanssa. Frydenbø Marine tulee keskittymään entistä vahvemmin veneliiketoimintaan tavoitteena vahvistaa Nordkapp- ja Sting-veneiden asemaa pohjoismaiden markkinoilla.

Evinruden-perämoottorien valmistuksen päättymisestä huolimatta Sekä BRP että Frydenbø Marine jälleenmyyjineen ovat sitoutuneet Evinruden jälkimarkkinointipalveluiden jatkamiseen. Suomen sivuliikkeessä huoltopäällikkönä toiminut Daniel Eriksson jatkaa tehtävässään Frydenbø Marinen palveluksessa. Suomen ja Viron huoltopäällikkyyden lisäksi Eriksson toimii myös Ruotsin markkinoiden teknisenä tukena yhdessä Norjan tiimin kanssa.

www.frydenbo-marine.com

www.nordkapp-boats.no