Henkilökunnan sairastumisesta johtuva seisokki keskelle kuuminta veneiden kunnostus- ja vesillelaskusesonkia olisi Etelä-Suomen suurimpiin telakoitsijoihin kuuluvalle Hopeasalmen Telakalle katastrofi ja tarkoittaisi toteutuessaan jokaisen säilytyksessä olevan veneen vesillelaskun myöhästymistä.

Toistaiseksi vesillelaskuja valmistavat työt jatkuvat telakalla normaalisti. Samoin tavarantoimitukset telakoille ovat sujuneet ainakin toistaiseksi ilman merkittäviä myöhästymisiä. Yhteydenpito ja asiakaspalvelu on ulkopuolisten pääsykiellon aikana rajattu sähköpostilla ja puhelimella viestimiseen.

Kevään vesillelaskut Hopeasalmen Telakka pyrkii suorittamaan sovittuina ajankohtina, mutta tässä vaiheessa tarkkoja päivämääriä veneiden vesillelaskuille ja luovutuksille ei vielä voida luvata. Vallitsevan tilanteen seurauksena aikataulut voivat muuttua nopeastikin.

Hopeasalmen Telakka tekee kaikkensa yrityksen työntekijöiden terveyden turvaamiseksi ja toivoo asiakkailtaan tilanteen ymmärtämistä. Yhdessä toimien epidemia onnistutaan toivottavasti selättämään ja kaikki pääsevät viettämään vielä nautinnollisen veneilykauden.

www.hopeaslmentelakka.fi

www.tolkkistentelakka.fi