– Messutunnelmasta oli aistittavissa, että tapahtumaa oli todellakin odotettu ja veneilykansa oli positiivisin mielin liikkeellä, Messupäällikkö Jani Kelo Kuopion Pursiseurasta kertoo.

Tapahtuman järjestäjä Kuopion Pursiseura ry on erittäin tyytyväinen messujen osallistujamäärään niin näytteilleasettajien kuin messuvieraiden osalta. Messupäällikkö Kelo kertoo, että lähes loppuunmyydyn hallin näytteilleasettajista kolmas osa oli Kallavesj’-messuilla ensimmäistä kertaa.

Laaja ja monipuolinen kattaus

– Uusien toimijoiden mukana olon lisäksi erityisen hienoa oli se, että edustettuna oli aiempia vuosia laajempi ja monipuolisempi kattaus eri venevalmistajien uutuuksia.

Messut onnistuivat lunastamaan odotuksensa. Kaikkiaan näytteilleasettajia oli lähes sata ja esille tuotuja veneitäkin liki pitäen sama määrä.

Messuvieraat pääsivät myös tutustumaan tarkemmin lukuisaan määrään erityyppisiä vesien menopelejä kanooteista 9,5 metriseen kaksikajuuttaiseen matkaveneeseen. Kuopiolaisen Elwood Boatsin täyssähköinen Elwood 950e MC -matkavene herättikin kovasti kiinnostusta.

– Tulevaisuus näyttää, miten sähköistyminen etenee venealalla, Kelo toteaa.

Messujen monipuolinen kattaus sai kiitosta kävijöiltä. Yhdellä kertaa pääsi tutustumaan eri venekauppiaiden tarjoamiin vaihtoehtoihin. Tapahtuman ilmainen sisäänpääsy mahdollistaa hankintojen harkinnan yön yli.

– Näytteilleasettajien palautteen perusteella kauppakin oli käynyt erittäin mukavasti.

Tietoiskuja ja esityksiä

Kallavesj’-messuja kehitetään jatkuvasti sekä näytteilleasettajien että messuvieraiden toiveita kuunnellen. Viikonloppuna Kuopio-hallissa koko perhe sai nauttia myös viihteestä veneilyyn liittyvien tietoiskujen lomassa. Auditorion ja esiintymislavan esitykset keräsivätkin runsaasti aiheista kiinnostuneita seuraajia.

– Olemme monipuolistaneet ohjelmatarjontaamme aiempien vuosien asiakaspalautteiden perusteella. Seuraavilla messuilla tulemme keskittämään ohjelmaa entistä enemmän esiintymislavalle.

www.kallavesj.fi