Naantalin vanhan kaupungin idyllinen satama on puitteiltaan mitä mainioin paikka uivalle venenäyttelylle ja jo sinänsä loistava vierailukohde helatorstain viikonlopuksi. Myös messutapahtumasta on tulossa koronavuosia edeltäneen ajan veroinen.

Veneliikkeistä ja -merkeistä paikalla ovat muun muassa Ajola Yachts, Alpo Pro Boats, Alucat Catamarans, Astrum Vene, Bike & Boat World, Hydrolink Boatcenter, Kemiön Venekeskus, Nautical Partners, Princess Finland, Särki, TheOne Marine, Venemaailma, VeneRaisio, VG-Boats, Yachts Agent ja Yamaha Center Turku. Koko näytteilleasettajalistaan voi tutustua tästä. Uusien veneiden lisäksi mukana on myös yksi käytetyille veneille varattu laituri.

Messut saapuu avaamaan perjantaina klo 16 kansanedustaja Petteri Orpo. Viikonlopun molempien päivien ohjelmaan kuuluu muun muassa Rajavartiolaitoksen pelastushelikopteri  Super Puman pelastusnäytös Ja Fashion Teamin muotinäytös. Messubileitä vietetään ravintola Kaivohuoneella perjantaina Arttu Wiskarin ja lauantaina Behmin tähdittämänä. Koko ohjelman voi tarkistaa tästä.

Entiseen tapaan Naantalin Venemessut on yleisölle maksuton tapahtuma. Messut ovat avoinna perjantaina 27.5. klo 12–20, lauantaina 28.5. klo 10–18 ja sunnuntaina 29.5. klo 10–17.

www.naantalinvenemessut.fi