Nord Star -veneet ovat vuosien saatossa muuttuneet yhä yksilöllisemmin varustelluiksi ja toteutetuiksi, jolloin asiakkaan suora yhteys valmistajaan on noussut yhä tärkeämmäksi seikaksi. Näin toimien asiakastoiveet voidaan toteuttaa suoraviivaisemmin ja tehokkaammin. 

Linex-Boatilla on tehtaan lisäksi Kokkolassa myös oma satama, mikä mahdollistaa asiakkaille koeajot esittelyveneillä. Tehtaalla asiakas voi edelleen käydä läpi veneiden yksityiskohtia ja erilaisia vaihtoehtoja. Linex-Boatin ja Nylund’s Boathousen yhteistyö tulee jatkumaan huolto- ja talvisäilytyspalvelujen sekä käytettyjen Nord Star -veneiden myynnin osalta. 

Parhaillaan käynnissä olevilla Düsseldorfin venemessuilla Nord Starin osastolla pääsee tutustumaan 33+ Cruiser ja 42+ Classic -malleihin. Helmikuussa Helsingin Vene 24 Båt -messuilla on vuorossa uuden 36+ Cruiserin ensiesittely. Myös kuvan lippulaiva Nord Star 49+ kokee uudistuksia mallivuodelle 2024. Nord Starin vuoden 2024 mallistoon kuuluvat NS26+, NS28+, NS31+, NS33+ Cruiser, NS36+ Cruiser, NS42+ Classic ja Cruiser sekä NS49+.

www.nordstar.fi

www.nylundsboathouse.fi