Perämeren väylänhoidon urakan arvo on noin 1,0 miljoonaa euroa vuodessa ja Saimaan väylänhoito noin 1,3 miljoonaa euroa vuodessa. Kumpikin urakka alkaa 1.8.2024 ja niiden kesto on 5 vuotta.

Valtaosa Suomen merenkulun turvalaitteista

Sopimusten myötä Alltime nousee alan markkinajohtajaksi, jolla on nyt kunnossapidossaan noin 20 000 merenkulun turvalaitetta Suomessa.

Merenkulun turvalaite on kulkuväylän merkitsemistä tai muuten vesiliikenteen ohjaamista ja turvaamista varten vesialueelle tai rannalle sijoitettu rakenne ja laite. Navigointiin ja väylän merkitsemiseen käytettävien merimerkkien lisäksi merenkulun turvalaitteiksi luetaan myös vesiliikennemerkit ja valo-opasteet.

– Kiitos Väylävirastolle luottamuksesta ja pitkään jatkuneesta hyvästä yhteistyöstä. On meille kunnia-​asia olla edistämässä turvallista vesiliikennettä pitämällä huolta lähes 75% Suomen merenkulun turvalaitteista, sanoo Antti Sappinen, liiketoimintajohtaja, Alltime infrapalvelut vesillä.

Alltime on perustettu vuonna 2006. Vuonna 2022 yrityksen liikevaihto oli noin 37 miljoonaa euroa. Alltime työllistää Suomessa ja Ruotsissa yli 600 henkilöä, joista noin 350 Suomessa.

www.alltime.fi