Sipoon Svartbäckissä sijaitseva SSS Paviljongen avaa ovensa taas kevään ja kesän brunsseihin. Paviljongin toimintaa pyörittävät sisarukset Benita ja Tanja Åkerfelt Löparöstä, ja brunssit ovat muodostuneet monelle kävijälle kesän perinteeksi.

Kevään seuraava brunssi tarjoillaan vappupäivänä, 1. toukokuuta. Tällöin kattaus on tavallista juhlavampi, ja hintakin poikkeaa hieman muista brunssipäivistä. Toukokuun lopussa, 25.5., brunssi palaa normaaliin muotoonsa ja hintaan (29 €), ja kesän aikana herkkupöytä katetaan vielä toukokuun lopussa, kesäkuun lopussa, heinäkuun lopussa ja elokuun lopulla, 25.5.25, 29.6.25, 27.7.25 ja 24.8.25

Tarjolla on runsaasti saariston makuja: salaatteja, kalatuotteita, leikkeleitä, itsetehtyä leipää, lämpimiä ruokia sesongin aineksista ja makeita päätöksiä. Brunssi tarjoillaan aina klo 10–14, ja vaikka pöydän voi varata etukäteen, mukaan pääsee usein myös ilman varausta – jos käy tuuri.

Lisätietoja ja varaukset: 040 911 2967 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

www.ssspaviljong.fi