Turvatiloissa normaali asiakaspalvelu voidaan toteuttaa tiiviin pleksilasin läpi, jolloin tartuntamahdollisuus on minimoitu. Asiakaspalvelupisteen normaalit asiakasnäytöt ovat nähtävillä lasin lävitse ja puhe välitetään kaiuttimien välityksellä. Varaosamyynnissä varaosien luovutus tapahtuu erillisessä huoneessa, jossa voi oleskella vain yksi henkilö kerrallaan.

Turvatilat puhdistetaan päivittäin sairaalatason desinfioivilla puhdistusaineilla. Turvatiloihin saapuessa ja sieltä poistuttaessa asiakkailla on mahdollisuus käsien desinfiointiin. Turvatilat ovat Algeco Oy:n Suomen Venehuollon tarpeeseen suunnittelemia ja toimittamia kontteja.

Turvatilojen mahdollistaman henkilökohtaisen palvelun lisäksi Suomen Venehuollon varaosamyynti ja huoltopalvelut ovat normaalisti tavoitettavissa sähköpostitse ja puhelimitse osoitteista Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja 044 494 9930 sekä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja 044 494 9920.

Koronaepidemian aiheuttaman poikkeustilanteen ajan Suomen Venehuolto toimittaa yli 100 euron arvoiset varaosalähetykset rahtivapaasti. Alle 100 euron arvoisista lähetyksistä veloitetaan vain 10 euron toimitusmaksu.

www.suv.fi