Helsingin venemessut on järjestetty jo yli 50 vuotta Messukeskuksessa helmikuun toisella viikolla, mutta nyt ollaan verkossa. Fyysiset venemessut tänä vuonna korvaava Vene 21 Båt verkossa -tapahtuma aukeaa huomenna.

Se kokoaa veneet, veneilytarvikkeet ja -varusteet sekä vesiharrasteet uudenlaiseen verkkotapahtumaan, jossa on tarjolla ohjelmaa, yrityssivujen tuote-esittelyjä, hyviä tarjouksia ja mahdollisuus keskustella asiantuntijoiden kanssa chatin kautta. Verkkomessut ovat avoinna ympäri vuorokauden aina sunnuntaihin 21. helmikuuta saakka ja niihin osallistuu yli 130 yritystä.

Vene 21 Båt verkossa -tapahtuma tarjoaa ohjelmaa sekä veneilijöille että veneilyn aloittamista harkitseville ja vesiharrastuksista kiinnostuneille. Veneen kunnostukseen ja ylläpitoon liittyviin aiheisiin keskittyvä Venemestarin Telakka ohjelmasisältöineen on mukana myös verkkotapahtumassa. Venemestari-lehti tarjoaa verkkomessujen kävijöille ilmaisen venemyynti-ilmoituksen maalis- ja huhtikuun lehtien Venepörssi-palstalle. Ilmoituksen voi jättää verkkomessujen Venepörssi-osastolla.

Muu ohjelma nostaa esille esimerkiksi mallivuoden 2021 veneuutuudet sekä purjehdusta ja matkailua, jossa veneillään muun muassa Totalveneen lukijoille tutulla tavalla Ahvenanmaan ympäri. Omat ohjelmanumerot on veneilyn aloittamisesta kiinnostuneille, kalastajille ja vesiharrastajille.

Verkkomessuilla jaetaan myös perinteiset palkinnot, kun Veneilytoimittajat ry palkitsee Vuoden veneilyteon ja asiantuntijaraati valitsee Messujen veneen. Lisäksi julkistetaan Vuoden vierassatama -palkintojen saajat.

www.venemessut.fi