Veneet Esillä tapahtumaan mahtuu mukaan noin 100 myynnissä olevaa venettä. Käytettyjä veneitä tuodaan Naantaliin ympäri Suomea ja näyttelyvieraita saapuu Naantaliin myös ulkomailta.

"Syksy on vilkasta käytettyjen veneiden myyntiaikaa, ja tapahtuman suosio tuntuu vain kasvavan vuosi vuodelta. Tarjonta on laajaa ja hintataso kohdallaan Aikaisempien vuosien kokemusten perusteella noin neljännes näyttelyssä esillä olevista veneistä löytää uuden omistajan. Myyntinäyttely on paras mahdollinen paikka vertailla tarjontaa ja koeajaa useampikin vene viikonlopun aikana", kertoo tapahtuman järjestelyistä vastaava Naantalin Messujen toimitusjohtaja Tuomas Levanto.

Suurin osalle paikalle saapuvista näyttelyveneistä tulee olemaan noin 50 000 euron matkaveneitä, mutta joukossa on myös isompia ja pienempiä veneitä. Kaikkiaan myyntiveneiden hintahaitari venyy muutamasta tuhannesta useampaan sataan tuhanteen euroon.

Veneiden lisäksi Naantalin Vierassataman rannassa tulee olemaan veneilyyn liittyviä maaosastoja. Tapahtuma-alueelle on yleisöllä vapaa pääsy.

www.veneetesilla.fi