Tässä tuskaisessa tilanteessa rakkaat länsinaapurimme osoittavat jälleen kerran innovatiivista ajattelua – koronasta huolimatta. Tuoreiden tietojen mukaan Pohjoismaiden suurinta messukeskusta Tukholmassa hallinnoiva Stockholmsmässan puhaltaa uutta elämää tyhjyyttään kumiseviin halleihin muuttamalla ne padelareenaksi. Hankkeessa mukana oleva Padel United ilmoittaa tiedotteessaan, että kaikkiaan 11 000 neliömetriä muuttuvat 22:ksi padelkentäksi tammikuun loppuun mennessä.

– Padel United on jo pidempään haaveillut Stockholmässanin valjastamisesta padelin käyttöön, joten nyt on mainio fiilis lähteä toteuttamaan tätä projektia. Uskon, että muutoksesta hyötyvät kaikki padelista innostuneet tukholmalaiset, kertoo Padel Unitedin Richard Hellqvist.

Lahden takana kiinnostus padelia kohtaan on kasvanut valtavasti ja se on nykyään yksi Ruotsin nopeimmin kasvavista lajeista.

– Stockholmässanin muuttaminen padelareenaksi on linjassa meidän tavoitteiden kanssa. Tilamme tulevat olemaan turvallisessa hyötykäytössä, kunnes jälleen voimme aloittaa normaalin messutoiminnan, kertoo Stockholmsmässanin toimitusjohtaja Christian Clemens.