Vuoden Veneilyteko -tunnustuksella voidaan palkita yksityinen henkilö, yritys, asia tai tapahtuma; yhtä hyvin laaja ja valtakunnallinen kuin paikallinenkin ilmiö. Tärkein valintaperuste on se, että asialla on merkitystä veneilyharrastuksen ja veneilykulttuurin edistämisessä sekä veneilyturvallisuuden ja vesiliikenteen sujuvan yhteispelin parantamisessa.

Ehdotuksia Vuoden Veneilyteoksi voi lähettää Veneilytoimittajat ry:n johtokunnan sihteerille osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. jouluun mennessä. Tunnustuksen saajan valitsee yhdistyksen johtokunta, ja se luovutetaan saajalleen Helsingin Vene 18 Båt -messujen yhteydessä lehdistötilaisuudessa.

Voittaneen ehdotuksen tekijä pääsee palkinnoksi osallistumaan ilmaiseksi Veneilytoimittajat ry:n seminaariristeilylle Tukholman Allt för Sjön -messuille maaliskuun alussa.

www.veneilytoimittajat.fi

02 vv2017

Saaristomeren Satamat facebookryhmän perustaja ja moderaattori Petri Allekotte on viimeisin Vuoden Veneilyteko -tunnustuksen saaja. Nyt on aika ehdottaa uutta.