Huomio X-veneistä ja purjehduksesta kiinnostuneet! Katse Hankoon…PÄIN!

Marraskuun lopussa X-Yachts Finlandin toimitusjohtaja Robi Gripenberg järjestää Hangossa purjevenenäyttelyn, jota hän kutsuu Suomen suurimmaksi sisätiloissa järjestettäväksi purjevenenäyttelyksi. Hän esittelee siellä käytettyjä, mutta pääosin edelleen tuotannossa olevia X-Yachtsin veneitä.

Uudemmista ja tuotannossa olevista malleista esillä on Xc 38, Xc 42, Xc 45 sekä Xp 44. Hieman vanhempia malleja edustaa X-40, X-46 sekä Hanse 375. Osa veneistä on myytävänä.

Näyttelypaikkana toimiva Hanko Boat Yard on osakeomisteista, lämmintä talvisäilytystilaa tarjoava yritys, joka toimii kestävän kehityksen periaatteella ja panostaa kierrätykseen ja ympäristöön. Esittelyveneet ovat talvitelakoituja, mutta halliin on järjestetty näyttelymäiset olosuhteet.

Näyttelyssä saa tietoa myös HOC-moottoriveneistä, Pantaeniusin venevakuutuksista sekä Elvström Sailsin purjeista. Red-Gull puolestaan tarjoaa erikoisehdoin purjeiden ja peitteiden pesut ja kyllästykset.

Gripenberg on ideoinut venenäyttelyn oheen muutakin aiheeseen tai tunnelmaan soveltuvaa ohjelmistoa, jolla hän laajentaa venenäyttelyn purjehtijoita kiinnostavaksi tapahtumaksi.

Lauantaina Kenneth Thelen tulee kertomaan Atlantin ylityksistään, ja luvassa on muutakin yllätysohjelmaa, joka kiinnostaa purjehtijoita. Illalla kaikki ovat tervetulleita omakustanteiselle Purjehtijan Illalliselle ravintola Makasiiniin.

Illallisen jälkeen yöpuulle voi suunnata Hotelli Regattaan ja seuraavan aamun aloittaa Regatta Span hyvinvointipalveluilla.

Gripenberg kertoo, että hänen tavoitteensa on saada paikalle muutama kymmenen purjehtijaa, joiden kanssa on tarkoitus viettää laatuaikaa esimerkiksi viininmaistelun merkeissä.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset X-Yachts Finland Oy, 040 414 2545 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

www.x-yachts.fi