Cruising-mallisarjan pidempien matkojen ajoon suunnatun FX-malliston huippuversio, FX Cruiser SVHO, saa tulevalle kaudelle uuden Torch Red -värityksen.

Turkoosia ja mustaa yhdistävässä FX Cruiser SVHO Limited Edition -versiossa on lisäksi pop-up-knaapit, joista se on helppo kiinnittää poijuun tai ponttoniin.

FX SVHO -mallissa on uutena kaudelle 2023 jalkatilaan sijoitettu integroitu äänentoistojärjestelmä, joka on veden- ja iskunkestävä, Bluetoothia tukeva ja yhdistetty 7-tuumaiseen Connext-kosketusvärinäyttöön. Järjestelmällä kuljettaja voi ajon aikana kuunnella musiikkia ja olla yhteydessä ystäviinsä puhelimellaan.

FX Cruiser HO- ja FX HO-malli ovat kaudelle 2023 saaneet vankan, mutta kevyen NanoXcel2-kannen.

VX-malliston lippulaiva VX Cruiser HO on niin ikään saanut kaudelle 2023 vankan ja kevyen NanoXcel2-kannen sekä äänentoistojärjestelmän.

Sport-mallisarjan ahdetussa GP1800R SVHO:ssa ja vapaasti hengittävässä GP1800R HO:ssa on ensimmäisenä vesijeteissä automaattinen trimmijärjestelmä, joka pitää sisällään kääntymisen- ja liikkeellelähdön hallintajärjestelmät (Cornering Control ja Launch Control). Mallissa on myös parempaa pitoa ja nopeaa kiihdytystä varten suunnitellut vedenottorauta ja turbiini.

www.yamaha-motor.fi