Porvoon Venekorjaamolla on yli 20 vuoden kokemus veneiden korjaamisesta, ja sen osaaminen on tunnettua jopa Suomen rajojen ulkopuolella. Yritys on huoltanut ja korjannut myös perämoottoreita, ja nyt toiminta laajenee kattamaan myös viralliset Yamaha-huoltopalvelut.

– Porvoon Venekorjaamo on meille tuttu kumppani jo aiemman Yamaha-maahantuojan, Konekeskon ajoilta, kertoo Yamaha Motor Europen Suomen sivuliikkeen myyntipäällikkö Tero Karhunen. Jo tuolloin Porvoon Venekorjaamon ja Jonas Krusbergin taidot erityisesti veneiden korjaajana olivat laajasti tiedossa. Nyt Porvoon Venekorjaamo on myös virallinen Yamaha Marine -huolto, ja palvelee Yamaha-asiakkaita kokonaisvaltaisesti kaikissa veneeseen tai Yamaha-perämoottoriin liittyvissä asioissa.

Porvoon Venekorjaamon huoltotiloja remontoidaan parhaillaan vastaamaan Yamaha-vaatimuksia. Uudistettu huoltotila tulee olemaan valmis kesä-heinäkuussa. 

– Olemme ylpeitä ja otettuja, että Yamahan kaltaisen maailman kärkimerkin huoltoedustus on nyt meillä ja aiomme olla luottamuksen arvoisia, iloitsee Porvoon Venekorjaamon toimitusjohtaja Jonas Krusberg, ja toivottaa kaikki Yamaha-perämoottoriasiakkaat lämpimästi tervetulleiksi.

www.porvoonvenekorjaamo.fi

www.yamaha-motor.fi