Snapper on Alutrollin erityisesti kalastusta silmällä pitäen kehitetty täysalumiinivene. Siinä on keulassa laaja, korotettu heittotaso, jonka alla on kaksi kuivaa säilytystilaa. Sekä keulan että perän säilytystilojen luukut on varustettu Snapperin hinta- ja kokoluokassa harvinaisesti kaasujousilla, mikä helpottaa käyttöä.

Snapperin saa joko kahvaohjattavana E-versiona tai laita- tai keskikonsolilla varustettuna pulpettimallina. Niissä on vakiona vastaan kampeamaton nfb-kaapeliohjaus. Kaikissa versioissa keulan laitoihin on upotettuna kuusi ja peräkulmiin kaksi vapatelinettä. Keulan rakenteet on toteutettu siten, että keulamoottorin asennus sujuu mahdollisimman vaivattomasti. Lisävarustelistalta löytyy muun muassa monivärilaitateippaus sekä kuppipenkit.

Pakettihinnat alkavat alle kymppitonnista, millä saa Snapper E:n ja 20-hevosvoimaisen, kahvaohjattavan ja käsikäynnisteisen Tohatsun. Viiden sadan euron lisäsijoitus tuo koneeseen sähkökäynnistyksen ja -kipin. Pulpettimallit eivät ole paljoa kalliimpia ja keskenään saman hintaisia. Hinnat alkavat 11 490 eurosta, jolloin paketissa on 20-hevosvoimainen trimmikone. 10 lisähevosvoimaa maksaa 1 500 euroa.

www.alutroll.fi