Keski-suomalaisen Alutrollin ja japanilaisen perämoottorimerkki Tohatsun yhteistyö tiivistyi kuluvalle vuodelle esitellyn 410 Snapperin myötä. Kätevä, 20-hevosvoimaisella Tohatsulla varustettu pikku-Snapper on myynyt hyvin, ja yhteistyö saa nyt jatkoa. Uusi viisimetrinen Megasnapper myydään ja markkinoidaan pakettina 60-hevosvoimaisen Tohatsun kanssa. Koneen voi valita Tohatsun perinteisenä sinisenä tai perämoottorien uutena muotivärinä valkoisena.

500 Megasnapper on kalastus- ja yleiskäyttöön sopiva täysalumiinivene, johon saa useita erilaisia pulpettivaihtoehtoja. Perusmallina on peräpenkiltä ajettava SC, jossa ohjauspulpetti on sijoitettu styyrpuurin laitaan. Apukuskin pulpetin saa lisävarusteena. Kuvan CC-versiossa on keskipulpetti ja kahden istuttava, taittuvalla selkänojalla varustettu istuinlaatikko. Kolmas vaihtoehto on DC-tuplapulpettiversio, jossa molempien pulpettien takana on kuppipenkit.

Keula on muotoiltu leveäksi ja varustettu heittokalastusvalmiuksilla, kuten korotetulla kalastustasolla, säilytystiloilla ja keulamoottorin asennusmahdollisuudella. Myös peräpenkki on mitoitettu muotoiltu heittokalastukseen sopivaksi seisomatasoksi. Vapatelineitä on valmiina kymmenen kappaletta.

www.alutroll.fi