Axopar 28 menee kuin kuumille kiville, mutta menestystä täytyy pitää yllä. Niinpä Axopar päivittää 28:sia mallivuodelle 2021. Muutokset ovat pieniä mutta pätevältä vaikuttavia.

Tehdaslisävarusteena asennettavassa navigointielektroniikassa siirrytään Garmineista Simradin tuotteisiin. Näkyvin muutos on uusi kojelauta, johon voi lisävarusteena valita yhtenäisen lasipinnan alle asennettavan kahdesta 12-tuumaisesta kosketusnäytöstä koostuvan Simrad Information Displayn. Ohjaamon ja matkustamon yleisilmettä muuttavat myös uudelleen muotoillut ohjaamon erillisistuimet sekä takapenkki. Ohjaamon istumakorkeutta on myös entistä matalampi, millä on optimoitu sekä ergonomiaa ja liikkumisen helppoutta.

Ulkoisista muutoksista tavanomaisin on entistä suuremmat uimatasot, jotka ovat saaneet suojakseen myös tuhdit, kulmat kiertävät ja laitoihin jatkuvat kumiset törmäyslistat. Lisävarusteiden listalle on tullut korkeilla kaiteilla varustetut uimaportaat sekä erilaisten ulkoilu- ja harrastevälineiden kuljetukseen sopivat kattotelineet. Lisäksi Cabin-versioiden kattoluukkua on laitettu uusiksi.

Näillä eväillä 28 ottaa aimo askeleen lähemmäs mallivuodelle 2020 täysin uudistettua 37:aa.

www.axopar.fi

www.boatcenter.fi