Axoparin ja Brabuksen tänä vuonna alkanut yhteystyö tiivistyy vuodelle 2019. Yksi esimerkki siitä on Axopar 28- ja 37-mallisarjoihin saataville tuleva Brabus Line -varustepaketti.

Paketin lisähinta on 4 350 euroa, ja se sisältää vakiomalliin verrattuna pääasiassa pieniä mutta harkittuja kosmeettisia muutoksia. Sellaisia ovat muun muassa musta törmäyslista ja mustaksi maalatut kaiteet ja knaapit, nahkaverhoiltu erikoisohjauspyörä ja apukuskin kiinnipitokaiteen nahkaverhoilu sekä Brabus Line -merkinnät ja muutamiin paikkoihin lisätyt Brabuksen B-logot.

Brabus Line -paketin kylkeen voi valita Colour Editionin eli käytännössä valittavana on kaksi uutta ja vain Brabus Line -paketin kera saatavilla olevaa erikoisrunkoväriä, kirkkaan sininen Miami Blue tai hillitynhohtava Platinum Grey harmaa. 28-malleissa runkovärin lisäkustannus on nelisen tuhatta euroa ja 37:ssa tuhannen euroa enemmän.

Brabus Line Premium -paketti tuo puolestaan noin 3 500 euron lisähintaan tummemman sinisen, timanttikuviotikatun Baltic Blue verhoilun. Se on saatavilla vain avomalleihin eli 28 Open/T-Top ja 37 T-Top/Sun-Top -malleihin. Muun Brabus Line -koristelun saa myös ohjaushyttiversioihin.

Brabus Line -versiot esiteltiin ensimmäisen kerran syyskuun puolivälissä Cannesin venemessuilla.

www.axopar.fi