20- tai 30-hevosvoimaisella Yamahalla varustettava S-mallisto on ollut jo netuudestaan melko monipuolinen. Perusmallina on perämoottorin kahvalla hallittava S. Pulpettiversioita on ollut kaksi, laitapulpetilla varustettu S1 ja keskipulpetillinen Scc. Kalaveneeksi mökkirantojen monitaituri muuttuu ruksaamalla lisävarustelistalta kalastuspenkin sisältävän keulan heittokalastustason ja keulamoottoritelineen.

Uutena malliversiona mukaan tuleva S2 on varmasti etenkin hieman pidempää matkaa ajavien mieleen. Styyrpuurin ohjauspulpetin lisäksi S2:ssa on vakiona paapuurin pulpetti ja pulpettien väliovi. Ajokuomun saa lisävarusteena.

Tuplapulpetin ja väliovi muodostavat peräpenkillä istuvia mukavasti suojaavan ja koko veneen levyisen tuulilasin, joka parantaa ajo- ja matkustusmukavuutta etenkin koleammissa keleissä liikuttaessa. Veneessä liikkuminen on silti sujuvaa, ja pulpettien etupuolella on käytössä muiden S-mallien tapaan runsaasti tilaa kuormalle, kalastukselle tai matkustajille. Pulpettien eteen saa lisävarusteena istuinlaatikot.

4,43 metriä pitkä ja 1,82 metriä leveä Buster S2 on optimoitu Yamahan 30-hevosvoimaiselle F30 BETL -moottorille, jolla varustettuna pakettia kaupataan 17 300 euron kampanjahintaan. Yhdistelmän kokonaispaino on 373 kiloa, joten se kulkee kevyesti tavallisella henkilöautolla vedettävällä jarruttomalla trailerilla.

www.buster.fi