Nyt Domani Yachts on julkistanut uuden S32 Lounge -mallin. Vene on evoluutioversio valmistajan aikaisemmasta S30 Sportyachtista. Uudessa mallissa pinna on vaihtunut tuplaratteihin ja perää on pidennetty niin, että se toimii uutuudessa kätevänä uima- ja auringonottotasona.

Ruorimiehen alueelle on vedetty kaikki purjeiden hallintaan tarvittava. S32 on valmistajansa mukaan ensimmäinen pikkuvene, jossa kaikki säädöt toimivat haluttaessa sähköllä. Tämä on todella ”paina napista, nauti kesästä” -meininkiä. Ruorien etupuolella on oleskelualue, josta on käynti sisätiloihin. Sisätiloista löytyy muutama punkka, pentteri sekä wc. Mutta sisätilat eivät ole tässä veneessä se juttu.

Domani S32 on runkopituudeltaan tasan 9 metriä, jonka päälle tulee 60-senttimetrinen kiinteä puuksprööti. Iso ja fokka antavat veneelle purjealaksi 42,3 neliömetriä. Veneeseen saa code zeron (33,5 m2) ja genaakkerin (59 m2). Näillä purjeilla uppoumaltaan tasan kaksitonninen vene liikkuu vikkelästi, varsinkin kun runkomuoto on varsin sutjakka – leveyttä veneellä on vain 2,5 metriä.

Veneen saa kahdella kölivaihtoehdolla. Kiinteä köli ui 1,8 metrissä ja nostoköli ala-asennossa tasan kahdessa metrissä. Köli ylhäällä veneen syväys on vain 1,2 metriä. Kölipainoa on 750 kilogrammaa. Veneen apukone on 4 kilowattinen sähkömoottori. Suomen maahantuojaa Domanilla ei vielä ole.

www.domaniyachts.com