Keularampilla varustettu Faster 545 SC valikoitui esteettömän mallin pohjaksi monipuolisuutensa ja järkevän kokonsa ansiosta. Mallin kantavuus on kokoon nähden poikkeuksellisen suuri ja muuntelumahdollisuudet Fasterille tyypilliseen tapaan monipuoliset.

Esteettömässä mallissa leveä keularamppi on muotoiltu uudelleen siten, että matalan kynnyksen yli pääsee liikkumaan suoraan laiturilta tai rannasta veneeseen mahdollisimman vaivattomasti. Keularamppi avautuu ja sulkeutuu kätevästi nappia painamalla ja  hydraulisen järjestelmän ansiosta rampin saa painettua voimakkaasti alas, mikä riittää pitämään veneen tukevasti paikallaan. Se helpottaa rantautumisia etenkin yksin venettä operoitaessa.

Esteettömässä 545-mallissa on hyödynnetty vakiomallin ohjauspulpettia, jossa on vakiovarusteena Raymarinen 9-tuumainen kaikuplotteri. Paapuurin puolen kartturin pulpetti on korvattu kapealla laskutasolla ja kaiteella. Helppokäyttöinen yksiosainen väliovi on levenetty pyörätuolilla läpikuljettavaksi.

Faster 545 Esteetön -mallissa on vakiona kaksi istuimen kiinnityspaikkaa ja yksi istuin, jonka paikkaa saa vaihdettua ilman työkaluja. Veneen turkilla on kiinnityslenkkejä esimerkiksi pyörätuolin kiinnittämistä varten. Veneen sisälaitoja kiertää Faster-veneistä tuttu asennuskisko lisävarusteiden ja -kalusteiden kiinnittämistä varten. 

Jokainen Faster 545 SC Esteetön muokataan yksilöllisesti vastaavan kunkin asiakkaan tarpeita. Veneiden muokkauksessa, varustelussa ja käyttöönotossa auttaa Konttinen. Esteettömien mallien luovutukset ja huollot tapahtuvat yhteistyössä Tampereen Bike & Boat Worldin kanssa.

www.faster.fi 

www.brandt.fi 

www.bikeworld.fi