Siihen tuntuu luottavan myös ostajat, sillä Ferrettillä on jo seitsemän tilausta kirjoissa, vaikka malli on vasta hädin tuskin julkistettu. Ensimmäisen veneen on määrä valmistua lokakuussa 2022 ja ensiesittelyn tapahtua tammikuussa 2023 Düsseldorfin venemessuilla.

Yli 18 metriä pitkä ja viisi metriä leveä 580 varustetaan kahdella joko 900- tai 1 000-hevosvoimaisella Volvo Pentan D13-dieselillä. Kulku-, käyttö- ja oleskelumukavuuksista huolehtii tarvittaessa koko joukko järjestelmiä, kuten Humphreen trimmit, Xentan ohjausjärjestelmät sekä Seakeeperin gyrovakain.

Muotokieli on muiden viimeaikaisten Ferretti-uutuuksia mukainen. 580 on järjestyksessään kuudes Filippo Salvetti piirtämä Ferretti. Sisustusta on työstänyt Ideaitalia. Sekä tyyliin että tilaratkaisuun on kaksi vaihtoehtoa. Classic-sisustus huokuu lämpöä ja maanläheisyyttä, Contemporary taas värejä ja sävyjä. Molemmissa tilaratkaisuissa on kolme makuukajuuttaa, valintaa tehdään kolmen toiletin tai kahden toiletin ja pääsviitin yhteydessä olevan työpisteen välillä.

Suomen verokannalla Ferretti 580:n hinnat alkavat vakiovarustein noin kahdesta miljoonasta eurosta.

www.ferretti-yachts.com

www.boatstore.fi