Uuden 900 DC:n putaat linjat ovat veneen norjalaisen pääsuunnittelija Karl Marius Norschaun käsialaa, ja niissä on nähtävissä Flipperille uusia piirteitä. Esimerkiksi sivuprofiilia hallitsee nyt pitkälle sivuille suorassa linjassa laskeutuvat tuulilasin sivuikkunat sekä uimatasolta kylkeen "hyppäävä" törmäyslista, jonka muodostaa rungon peräosaan z-kirjainta muistuttavan kuvion. Norschaun kynästä on syntynyt ennen Flipperiä muun muassa Windyn nykymalleja.

Windyt tulevat väistämättä mieleen myös avotilan kuvia katsellessa, mikä ei toki ole lainkaan huono juttu. Korkea ajokuomu on lisävaruste, joka taittuu alas syvälle peräsohvan alle, joten kulku uimatason ja avotilan välillä on sujuvaa. Iso u-sohva näyttää mukavalta ja avotilan yleisilme tyylikkäältä. Pentterikaapin muoto ja sijainti sekä tuulilasin rosterikehyksen sisäpuolella oleva kiinnipitokaide ovat nekin kuin Windyistä ikään. Kannen alta löytyy kaksi makuuosastoa ja sähkö-wc:llä ja suihkulla varustettu toiletti. 

Kojelaudassa on vakiona yksi 12-tuumainen monitoiminäyttö, mutta sen voi upgreidata yhteen 16-tuumaiseen tai kahdesta 12-tuumaisesta koostuvaan, yhtenäiseen lasinäyttöön. Näyttöjen toimittajana on Simrad.

Varustelumahdollisuuksissa otetaan muutenkin askel herraskaisempaan suuntaan, sillä optiolistalta löytyy esimerkiksi ilmastointilaitte. Se toimii maasähköllä tai invertterin kautta myös akkuvirralla. Hupiakun kapasiteetti on vakiona 140 ampeerituntia, mutta optiona sen voi päivittää 225 ampeerituntiin.

Ajoavustimista vakiona ovat keulapotkuri ja Mercuryn ActiveTrim-moottoritrimmiavustin. Lisävarustelistalta löytyy autopilotti, Zipwaken automaattitrimmit sekä parikonevaihtoehtojen yhteyteen saatavilla oleva JPO-sauvaohjausjärjestelmä.

Moottorivaihtoehdot alkavat yhdestä 350-hevosvoimaisesta ja päättyvät kahteen 300-heppaiseen. Ääripäiden välistä löytyy 400, 2 x 200, 2 x 225 ja 2 x 250 hv vaihtoehdot. Pakettihinnat vakiovarustein alkavat 155 500 eurosta ja päättyvät 181 000 euroon.

www.flipperboats.fi