Kannen alla ja osin päälläkin mallipari jakaa samat tilaratkaisut ja niiden vaihtoehdot. Majoituskannen vakioratkaisuna on kolme varsin samankokoista kahden hengen sviittiä. Ne kaikki hyödyntävän neliöihinsä koko rungon leveyden ja on varustettu yksityisillä wc- ja suihkutiloilla. Keulimmaiseen makuukajuuttaan johtaa privaattiportaikko ja se on myös kooltaan hitusen muita suurempi, joten sitä voi sinänsä luontevasti tituleerata omistajanlukaaliksi.

Omistajankajuutta voi olla myös takimmaisena keulakajuutan jäädessä ennalleen, mutta silloin keskimmäinen hytti pienene selvästi. Kolmas vaihtoehto on neljän makuukajuutan järjestelmä.

Kansisaongin kaksi keskeistä elementtiä ovat kookas sohvaryhmä ja valtaisalta vaikuttava pentteri, jotka ovat paapuurin laidalla peräkkäin. Varsinaiset jipot liittyvät kuitenkin ulkotiloihin, joiden hyödyntämisessä Galeon on osoittanut kulkevansa eturivissä.

Keulakannella on tilava lounge, jonka sohvat ja pöydät säätyvät sopiviin asentoihin sähköllä. Keulakannelle pääsee kulkemaan sisäsalongista suoraan tuulilasiin sähköisesti avautuvan oven kautta.

Terasseiksi (tai parvekkeiksi, miten vaan) avautuvat kyljet maksavat reilut 55 000 euroa ekstraa, mutta kukaan tuskin jättää niitä ottamatta. Paapuurin sivulle syntyy ulkobaari ja styyran puolelle avoerkkeri.

Peräkannelle voi valita mieleisen kokoista ja mallista sohvaa parista vaihtoehdosta. Hulppein on noin 30 000 euron pyörivälle alustalle asennettu sohva ja sen taakse integroitu grillauspiste. Kokonaisuutta voi sitten kääntää sähköisesti toivottuun suuntaan.

Peräkannen alle jää joko apuvenetalli tai miehistöhytti, muttei molempia. Uimataso on vakiona hydraulinen, ja kantaa 700 kiloa eli parikin jettiä tai isomman apuveneen.

Galeonin Skydeck-konseptiin kuuluu sisäohjaamon ja -salongin lasikatto, josta suuri osa on avautuvaa kattoluukkua. Sen myötä flybridge on huomattavasti kompaktimpi kuin varsinaisissa Flybridge-malleissa. Skydeckin kattaminen käy kätevästi napin painalluksena, minkä seurauksena lamellikate liukuu varustekaaren alta esiin ja paikalleen.