Garminin keskiraskaaseen sarjaan asemoitu GPSMAP x3 -mallisto on laajentunut 16 tuuman näyttökoolla. Entuudestaan sarjaa kuuluivat 7-, 9- ja 12-tuumaiset mallit. Malliston ominaisuuksia ovat muun muassa Garmin Navionics+ -kartat ja luotaintuki sekä full HD IPS -kosketusnäyttö. Näyttö toimii myös polarisoituja aurinkolaseja käytettäessä.

Uusi GPSMAP 1623 tuo valikoimaan toivottua kokoa ja laajentaa mahdollisuuksia liittää karttaplotteri erilaisiin ohjaamoratkaisuihin niin uusissa kuin käytetyissä veneissä. Pienempien GPSMAP x3 -mallien tavoin 1623:ssa on kapeat näytön reunukset ja reunaton lasipinta, joten se on helppo sovittaa erilaisiin ohjaamoratkaisuihin

Jo Navionics+ -kartassa on automaattinen Auto Guidance+ -reitinsuunnittelutoiminto. Kartta on mahdollista upgradeta Navionics Vision+ -karttaan, jossa on premium-toimintoja, kuten kirkas ja selkeä syvyysvarjostus.

Luotainyhdistelmämalli GPSMAP 1623xsv tukee Ultra High-Definition ClearVü- ja SideVü -skannaavia luotaimia, joiden kirkkaiden väriyhdistelmien ansiosta kalat on helppo erottaa ympäröivistä rakenteista, sekä perinteistä Chirp-luotainta. Uutuusplotteri tukee myös lisävarusteena hankittavaa Garmin Panoptix-luotainta, jonka avulla kalastajien on helppo nähdä, mitä veneen ympärillä liikkuu.

Uusi GPSMAP 1623 verkottuu NMEA 2000- ja Garmin Marine Network -yhteyksien avulla veneen muiden järjestelmien kanssa. Wifi-yhteys mahdollistaa ohjelmistopäivitysten tekemisen, älykkäiden ilmoitusten vastaanottamisen ja paljon muuta älypuhelimeen tai tabletille ladatun maksuttoman ActiveCaptain -sovelluksen kautta langattomasti.

GPSMAP 1623 -mallit tulevat myyntiin maaliskuun aikana. GPSMAP 1623 -karttaplotterin suositushinta on 5 689 euroa. Kaikuplotteri GPSMAP 1623xsv on 200 euroa kalliimpi.

www.garmin.com/fi