4K-näytöllä varustettu GPSMAP 9000 -mallisto on ilmeeltään moderni. 19, 22, 24 ja 27 tuuman kokovaihtoehdot tekevät GPSMAP 9000 -mallistosta alan suurimmat integroidut, kosketusnäytöllä varustetut karttaplotterit. Laitteet voidaan taso- tai uppoasentaa. Niiden IPS-kosketusnäytöissä on selkeä väritys, joka erottuu kaikista katselukulmista myös kirkkaassa auringonpaisteessa ja polarisoiduilla aurinkolaseilla. 

Myös kalastajat voivat nähdä kalat ja luotainkohteet 4K-tarkkuudella käyttäessään Garmin GSD-luotainmoduulia, Panoptix-anturia tai LiveScope-kaikuluotainta (anturit myydään lisävarusteena).

Monitoiminäyttöjen suoritin on seitsemän kertaa tehokkaampi kuin aiemmissa malleissa, jonka ansiosta uutuudet piirtävät kartat nopeammin ja laskevat Auto Guidance+-reitit nopeammin. Parantuneesta prosessointikyvystä on hyötyä veneen muillekin laitteille, kuten kaikuluotaimelle, tutkalle, kameroille, videolle ja digitaaliselle kytkentärasialle. Veneverkon käyttökokemus kokonaisuudessaan paranee huomattavasti.

Uuteen, gigabitin Garmin BlueNet -verkkoon voidaan liittää GPSMAP 9000 -malliston laitteen kanssa useita karttaplottereita, kameroita, tutkia, kaikuluotaimia ja muita laitteita. Tiedonsiirtonopeus on 10 kertaa aiempaa nopeampi. BlueNetin avulla GPSMAP 9000 tarjoaa tehokkaampaa multimedian toistoa, mikä nostaa veneen viihde-elektroniikkajärjestelmän Garminin mukaan uudelle tasolle.

9000-malliston laite voidaan myös liittää NMEA 2000- ja NMEA 0183 -verkkojen kautta yhteensopivaan olemassa olevaan Garmin -venejärjestelmään, jossa on muita GPSMAP-karttaplottereita, tutkia, autopilotteja, antureita tai muita laitteita. Langattomat ohjelmistopäivitykset onnistuvat integroidun wifi-yhteyden ja yhteensopivaan älypuhelimeen tai tablettiin ladatun ActiveCaptain-sovelluksen kautta.

GPSMAP 9000 -mallisto on tulossa myyntiin loppuvuoden aikana ja malliston suositushinnat alkavat 19-tuumaisen GPSMAP 9019:n 10 849 eurosta. 22- ja 24-tuumaiset maksavat 13 949 ja 16 329 euroa. Suurimman GOSMAP 9027:n hinnaksi ilmoitetaan 18 599 euroa.

www.garmin.com