Uudet GT36- ja GT56-kaikuanturit tuottavat Ultra High-Definition (UHD) ClearVü- ja SideVü-luotainkuvaa 20 prosenttia aiempaa suuremmalla kantamalla kolmella taajuusalueella. Valmistajan mukaan tämä takaa sen, että vedenalaiset rakenteet ja kalat veneen alla ja sivuilla näkyvät erittäin tarkasti. Anturit on suunnattu urheilukalastajille, mutta niistä hyötyvät muutkin. GT56-kaikuanturi tuottaa myös perinteistä high wide Chirp-luotainkuvaa, jossa kohteet on eroteltu erittäin tarkasti jopa 240 metrin syvyyteen saakka.

Useiden taajuusalueiden ansiosta luotainsäätöjen tekeminen kalavesien mukaan on yksinkertaista. Sekä GT36 että GT56 toimivat 455, 800 ja 1 000 kilohertsin taajuudella parantaen luotaimen suorituskykyä eri syvyyksissä. Ne tukevat myös Garmininin uusien Striker Vivid -kaikuluotaimien uusia, kirkkaita väriyhdistelmiä, joiden suuret kontrastit helpottavat kalojen erottamista rakenteista käyttäjän ja kalastusolosuhteiden mukaan. 

GT36-anturin suositushinta erikseen ostettaessa on 399 euroa ja GT56:n 449 euroa. Kaikuanturit ovat yhteensopivia Garminin GPSmap 84xx xsv -mallien ja uusien GPSmap x3 -sarjan xsv-karttaplotterien sekä Echomap Ultra ja Echomap UHD sv -kaikuplotterien kanssa. Kaikkien laitteiden odotetaan tulevan myyntiin kuluvan vuoden loppuun mennessä.

www.garmin.com/marine

www.garmin.fi