Quatix 7 Pron 1,3 tuuman AMOLED-näytössä on naarmuuntumista kestävä safiirilasi. Kellossa on DLC-pinnoitettu titaanikehys, metalliset renkaat painikkeiden ympärillä, vaihdettava quick-release-ranneke ja metallivahvisteiset korvakkeet. 

Kaikkia kellon toimintoja voi käyttää sekä perinteisillä painikkeilla että kosketusnäytöllä. Kellon akku kestää jopa 16 päivää älykellotilassa. Integroidussa LED-taskulampussa on säädettävä valo ja vilkkutila. 

Quatix 7 Pron lukuisten esiladattujen veneilysovellusten ja toimintojen lisäksi siinä on uusi Trolling Motor Remote -sovellus, jolla Garmini Force -keulasähkömoottoria voi helposti hallita rannelaitteella kaikkialla veneessä. Kellon avulla voi myös hallita etänä yhteensopivia Garmin-karttaplottereita, -automaattiohjausta sekä Fusion äänentoistojärjestelmää.

Kellon navigointiantureiden, monitaajuus-GPS:n ja SatIQ-teknologian ansiosta sen sijaintitarkkuus on valmistajan mukaan erinomainen. Laitteeseen on esiladattu TopoActive-kartat maalla liikkumista varten, ja se tukee lisävarusteena myytäviä BlueChart g3 -merikarttoja. 

Esiladattujen veneilysovellusten ja vesiurheiluprofiilien, kuten kilpapurjehdus, wakesurfing ja vesihiihto, lisäksi Quatix 7 Prossa on yli 30 muuta lajia, kuten esimerkiksi polkujuoksu, vaellus ja golf. Laite monitoroi myös harjoittelun edistymistä, unta ja veren happisaturaatiota. 

Kellossa on erilaisia yhteysominaisuuksia, kuten älykkäät ilmoitukset, musiikin tallennus kuunteluun ilman puhelinta ja Garmin Pay -lähimaksu, kuten muissakin valmistajan älykelloissa.

Quatix 7 Pro tulee myyntiin loppuvuoden aikana hieman yli 1 000 euron suositushintaan.

www.garmin.fi