34 OC ja 40 CA -mallien väliin tuleva 37 ohjaa Grandezzojen muotoilua taas askeleen eteenpäin. Tietokonemallikuvien mukaan nokka on entistä pystympi ja terävämpi. Toinen uusi muotoilukikka on keskeltä alas painuva kansisalongin sivuikkunoiden alareuna. Silti sukunäköisyys muihin Grandezza malleihin säilyy siinä määrin selvänä, ettei nyky-Grandezzat näytä heti vanhentuneilta.

CA-mallimerkinnän mukaisesti 37 on tyypiltään cabincruiser eli taka-avotilan ja kansisalongin välissä on seinä ja ovi. Sen saa toki suurimmilta osin avattua, minkä ansiosta oleskelutilat nivoutuvat varsin saumattomasti yhdeksi kokonaisuudeksi. Sisällä istutaan kuitenkin vähän avotilaa korkeammalla, jotta sohvalla matkustavat näkisivät myös ajon aikana hyvin ulos.

Sisäsalongin sohvan etupuolella on katse menosuuntaan istuttava paripenkki kartturille ja kaverille. Penkki on kiinteä, joten sekä sohva että penkki ovat kaikissa tilanteissa täysimääräisesti käytettävissä, ilman toimenpiteitä.

Pentteri on kansisalongin styyrpuurin laidalla, ohjaamon jatkeena. Sijainnin ansiosta tarjoilu ja kattaus on nopeaa ja sujuvaa sekä kansisalonkiin että avotilaan. Tilavaan pentterikaapistoon on integroitu myös valmius tv:n asennukselle. Sijainti on kasisalongin sohvan muodon ja istumasuunnan kannalta ideaalinen.

Avotilassa on panostettu kulmasohvan mukavuuteen ja sen alla olevien säilytystilojen helppokäyttöisyyteen. Kiinnittymisvarusteille sopivien säilytystilojen luukut avautuvat tilavalle uimatasolle. Ohjaamon ja kansisalongin lasikattoluukulla varustettu katto on pitkä, kattaen koko avotilan. Avotilan katossa on haitarikattoluukku. Molemmat ovat sähkötoimisia, eli avaaminen ja sulkeminen käy kevyesti nappia painamalla.

Keulakannella on entistä monipuolisempi keidas, sillä aurinkotason jalkopääty taittuu ylös selkänojalliseksi istuimeksi.

Keulan ja perän väliä kuljetaan pääasiassa styyrpuurin puolta pitkin, jonka sivukansi on paapuurin puolta leveämpi ja upotettu turvallisesti syvälle laidan suojaan. Ohjaamon sivuliukuovi tekee kipparin osallistumisen rantautumisiin helpoksi.

Kannen alle on sijoitettu maltillisesti kaksi makuukajuuttaa ja yksi toiletti. Pohjakuvien perusteella kukin niistä vaikuttaa tilavalta.

Omistajankajuutta on keulassa. Tilaa hallitsee kookas saarekevuode ja avartaa suuret runkoikkunat. Vaatekaapin vieressä on pukeutumispenkki.

Keskikajuutassa on reilun kokoinen eteistila ja sohva helpottamassa pukeutumista. Täysimittaiset vuoteet on sijoitettu veneen pituussuuntaan. Täytepatjan avulla tilaan saa muodostettua yhtenäisen pari- tai perhevuoteen, jonka mitat ovat peräti 2 x 2 metriä.

Toiletissa on erillinen märkätila eli suihku ja suihkuistuin on täysin suljettavan väliseinän ja -oven takana. Wc:n sähköhuuhtelu kuuluu vakiovarustukseen.