Finnmasterin alumiinirunkoisten bowriderien Husky-mallistoon kuuluu neljä kokoa, jotka ovat R5, R6, R7 ja R8. Mallit ovat sinänsä entuudestaan tuttuja, mutta mallivuosi 2021 tuo mukanaan uuden, tyylikkään päivityspaketin.

Jo viime vuonna Husky-mallien vakiovarustusta parannettiin muun muassa monitoiminäytöllä ja tummalla runkoteippauksella. Sama linja jatkuu vuoden 2021 Black Edition -mallistossa. Niissä on tumman rungon lisäksi vakiovarusteena mustaksi maalatut kaiteet, knaapit ja vetokaari sekä musta SmartDeck -turkkipinnoite. Se on kestävää umpisolumateriaalia, joka on helppo pitää puhtaana painepesurilla, ei ole liukas märkänäkään eikä kuuma kesällä tai kylmä syksyllä. Uutta on myös tummat pulpettien pinnat, jotka vähentävät heijastuksia tuulilasiin.

Tuttuun tapaa Huskyissa on jykevä alumiinirunko ja lujitemuovinen sisäosa. Ajo-ominaisuudet ovat vakaat ja turvalliset, luotettavan suorituskyvyn varmistaa Yamaha-perämoottorit.  Sisätilat optimoitu monipuoliseen käyttöön. Huskyt soveltuvat sekä mökki- ja yhteysveneiksi että vauhdikkaaseen päiväveneilyyn ja vesiurheiluun. Kaudelle 2021 Huskyihin tulee tarjolle myös kattavat kalastuslisävarusteet uistelu- ja heittokalastukseen.

Ensimmäiset Black Edition -mallit saapuvat Husky-jälleenmyyjille marraskuussa.

www.finnmaster.fi